Info om RBK-kampen!

oktober 29, 2020

Viking har i dag sendt ut påmeldingslink til RBK-kampen gjeldene for de med sesongkort på Felt-O!
NB! Kort søknadsfrist.

– Det er ikke mulig å overdra sesongkort til noen som ikke har sesongkort.

– Felt-O holder fremdeles på alle eller ingen prinsippet på feltet, det vil si at det kun blir kamp på oss dersom nok personer gir sin tildelte billett til Felt-O, og Viking får mulighet til å tilby alle på Felt-O billett til kampen. (sponsorene gir fremdeles 100)

– Søker du billett, og får tildelt billett, ligger det en forventning fra VikingHordene, Viking og de som gir bort sin billett om at du bidrar på feltet. Denne løsningen er ikke for deg som vil ha billett for å se kamp og ikke bidra på feltet. Harde ord, vi står opp for alle våre medlemmer, men vi er i en situasjon hvor vi får billett til kamp av andre sesongkortholdere, for at vi skal lage trøkk, stemning og støtte til laget!

Vi er takknemlige og ydmyke ovenfor alle de som ga sin billett til oss mot FKH. Vi vil være minst like takknemlige og ydmyke dersom vi får anledning til å støtte laget også mot RBK, og vi skal levere enda bedre på feltet!

Alt for Viking!