Informasjon før kampen Viking – Molde

august 26, 2020
Velkommen på kamp! Søndag 30. august ønsker vi dere på Felt O velkommen på kamp. Her kommer litt informasjon som vi ønsker at dere leser gjennom

Vi åpner bar i 3. etg VIP hos oss til dere på søndag.

Dørene åpner: 16:30
Baren stenger: 19:30

Det blir noen få intervjuer fra scenen, og ellers viser vi fotballkamper på skjermene. På grunn av smittevernhensyn ber vi om påmelding på arrangementet via linken under.

Noe enkle smitteverntiltak:
– hold minimum 1 meter avstand i pub og på tribune. Vi merker opp ståplasser hvor man kan stå
– det blir febermåling ved innslipp
– det blir ID sjekk ved innslipp
– Dersom du har symptomer på Covid 19/ forkjølelse ber vi deg om å avstå fra kamp

Kiosken bak felt Q og R blir åpen. Her får man kjøpt både mat og drikke.

Brudd på de nasjonale smittevernreglene kan få store konsekvenser for klubben, så vi håper at vi alle kan spille på lag for å få en kjekk opplevelse sammen.

Velkommen på kamp Påmelding innen torsdag 27.08.20 kl 16:00
Vårt bidrag
Vi skal skape magisk stemning på feltet!

Allerede 30 minutter før kampstart er vi på plass, slik vi var på cupfinalen! Guttene skal kjenne støtten fra oss fra første minutt.

Vi skal vise laget at våre hjerter er mørkeblå, og være 12. mann i kampen mot Molde
Litt praktisk:

Baren stenger kl 19:30, og da begynner vi å trekke mot feltet. Dette gjøres puljevis for å hensynta smittevernreglene.

De som kommer rett på kamp må være ute i god tid, vi ønsker at alle skal være på plass til 20:00. Husk å beregne god tid til billettkontroll pga smittevernreglene. Benytt vanlig inngang.

På grunn av avstandsregler vil i denne kampen benytte både O og P feltet. Det blir en rar kamp siden vi må holde god avstand mellom oss, men det er veldig viktig at vi respekterer disse reglene. På grunn av dette er det vanskelig å få til at alle får stå omtrent på sin faste plass, men det håper vi det er forståelse for. Ved ankomst vil du få beskjed om hvor du skal stå.

Dette er en kamp hvor Felt-O skal vise seg fra sin aller beste side. Vi forventer at alle de heldige som får komme, bidrar 100% i 90 minutter, enten du er på Felt-O, eller på P.

Alle 200 billettene regnes som ståplass. På denne måten gir vi best visuelt og lydmessig uttrykk. Dette er med stor sannsynlighet eneste kampen i år vi skal levere, da skal vi gjøre det skikkelig. (dersom det av helsemessige årsaker er vanskelig å stå hele kampen, er det selvsagt unntak)

Sees på søndag!

Roar Åkerlund
-Leder-
VikingHordene