Nyheter

Da har vi satt opp ekstra båt!

Harald Hårfagre gjorde det i år 890, Olav Tryggvason gjorde det i år 995, Leiv Eriksson gjorde d i år 1000.. Og nå gjør Vikinghordene det i år 2017!! Vi skal på tokt langs kysten og krige til oss livsviktige poeng hos erkerival FK Haugesund. Det skal kriges som ekte vikinger på banen, det skal brøles som ekte vikinger på tribunen, det skal flagges i mørkeblått og slaget om Rogaland skal vinnes! Og når mørket senker seg skal poengene feires med mjød og sang hele veien hjem til Stavanger.  FOR ME, ME E VIKING ME!

Bli med på årets råeste bortekamp. Lørdag 23.09

Endelig har vi fått til det vi alle har savnet. BÅT TIL HAUGESUND! Og til den flotte prisen på 499.- får alle med seg skjerf som skal brukes til å lage et flott hav i mørkeblått på tribunen! Denne turen er et samarbeid mellom Viking FK og Vikinghordene så her kan alle kjøpe tur til samme pris! I Haugesund skal vi varme opp til strid på fantastiske Mack-kjelleren. Og hvem passer vel bedre til å fyre opp stemningen enn DJ Øivind Ekeland?? Gode priser i baren blir det også J Dette blir helt rått!!

Tipp resultat og vinn sesongkort for 2018!

Billetter kjøper her:
Tur til Haugesund

Praktisk informasjon

Oppmøte på Beverly senest kl. 13:00(Kom gjerne tidligere for noen glass flytende og litt viking drøs)

Båten har ordinær bar med øl, cider og vin til ordinær pris.
Hjemreise kl. 20:30 fra samme sted vi ble satt i land. Møt presis, vi venter ikke!

Vel hjemme i Stavanger anbefales feiring på Beverly med andre vikinger
O-hoi Velkommen om bord!!

 

Share

Comments are closed.