neste kamper

 • Djurgården - Viking

  25.03.2017

  14:00

   

  Tele2 Arena

  Treningskamp


 • Vålerenga - Viking

  03.04.17

  19:00

   

  Ullevåll Stadion

  Eliteserien

 • Viking - Tromsø

  06.04.17

  19:00

   

  Viking Stadion

  Eliteserien

 • Sarpsborg 08 - Viking

  09.04.17

  18:00

   

  Sarpsborg Stadion

  Eliteserien

 • Viking - Rosenborg

  17.04.17

  20:00

   

  Viking Stadion

  Eliteserien

 • Viking - Odd

  23.04.17

  18:00

   

  Viking Stadion

  Eliteserien

Info om F-feltet

Felt F er supporterfeltet på Viking stadion, feltet administreres av Vikinghordene i samarbeid med F19 og Viking FK. Selv om feltet er åpent for alle tilskuere på Viking sine kamper er det visse forhold en bør være oppmerksom på:

Feltet har ett område hvor stolene er fjernet. I dette område SKAL man stå oppreist og i størst mulig grad bidra til det tribuneliv som til enhver tid foregår, det vil si alle former for tifo som flagg, bannere, skjerf osv. Da vil man oppleve at noen effekter vil hindre sikten til kampen. Dette må man akseptere om man stiller seg på F-feltet.

På feltet synges det under kamp og det forventes at ALLE som velger å stå på F-feltet bidrar. Det er våre eminente forsangere som leder an i sangen. Det er hyggelig at andre har lyst å starte sanger underveis i kampen, men vi ber om forståelse for at all sang på feltet SKAL styres av forsangerne.

Når det gjelder dere som holder til på den sittende delen av F-feltet samt på E og G-feltet så vil vi på det sterkeste oppfordre dere til å bidra til tribunelivet i større grad enn resten av stadion. 

Vi jobber hardt for å styrke tribunelivet på Viking stadion dermed vil dere oppleve at tribuneopplevelsen er annerledes enn det dere har blitt vant med de siste årene, men vi ber dere alle om å bidra og å respektere den kulturen vi nå er i ferd med å bygge opp.

Velkommen til F-feltet, vi gleder oss til kamp!!captcha
Lukk vindu
Lukk

Produkt(ene) er nå lagt i handlekurven.